Agenda

Hier vindt u alle aankomende evenementen en wedstrijden waar wij aanwezig zullen zijn. In de agenda staat ook wanneer het geen training is. Heeft u vragen, zoals informatie over een wedstrijd of evenement, verwijzen we u graag door naar het bestuur via dit contactformulier.

<
>
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
1 2 3[GEANNULEERD] EHBO - Reanimatieles[GEANNULEERD] EHBO - ReanimatielesTijd: 19:30 - 21:30
In verband met de uitbraak van COVID-19 geannuleerd. Wordt mogelijk op een later te bepalen moment ingehaald. Een EHBO-les die vooral gericht is om de kennis over reanimeren op peil te houden.
4 5 6[GEANNULEERD] BreakOut Run[GEANNULEERD] BreakOut RunIn verband met de uitbraak van COVID-19 geannuleerd. Wordt niet op een later moment opnieuw georganiseerd. Bewaking tijdens de BreakOut Run, een door Partycrew georganiseerde obstacle run met duizenden deelnemers. 7[GEANNULEERD] BreakOut Run[GEANNULEERD] BreakOut RunIn verband met de uitbraak van COVID-19 geannuleerd. Wordt niet op een later moment opnieuw georganiseerd. Bewaking tijdens de BreakOut Run, een door Partycrew georganiseerde obstacle run met duizenden deelnemers.
8 9 10 11 12 13 14[GEANNULEERD] Examen Zwemmend Redden[GEANNULEERD] Examen Zwemmend ReddenTijd: 08:30 - 12:30
In verband met de uitbraak van COVID-19 geannuleerd. Wordt niet op een later moment opnieuw georganiseerd. De zwemmend redden examens voor het seizoen 2019-2020
15 16 17 18 19 20[GEANNULEERD] Jeugdweekend Rosmalen[GEANNULEERD] Jeugdweekend RosmalenIn verband met de uitbraak van COVID-19 geannuleerd. Wordt niet op een later moment opnieuw georganiseerd. Een wedstrijdweekend gericht op de jeugd. Zaterdag zal er een spellendag zijn, zondag is de wedstrijd. U bent welkom om te komen kijken! 21[GEANNULEERD] Jeugdweekend Rosmalen[GEANNULEERD] Jeugdweekend RosmalenIn verband met de uitbraak van COVID-19 geannuleerd. Wordt niet op een later moment opnieuw georganiseerd. Een wedstrijdweekend gericht op de jeugd. Zaterdag zal er een spellendag zijn, zondag is de wedstrijd. U bent welkom om te komen kijken! [GEANNULEERD] Sjors Sportief voor volwassenen[GEANNULEERD] Sjors Sportief voor volwassenenTijd: 08:30 - 09:30
In verband met de uitbraak van COVID-19 geannuleerd. Wordt mogelijk op een later te bepalen moment ingehaald. Een programma speciaal voor alle volwassenen in de regio van Uden, waarbij ze enkele proeflessen kunnen draaien bij verschillende sport- en hobbyactiviteiten om te kijken of ze er interesse in hebben.
22 23 24 25 26[GEANNULEERD] Vriendjes- en vriendinnetjesles[GEANNULEERD] Vriendjes- en vriendinnetjeslesTijd: 19:00 - 21:00
In verband met de uitbraak van COVID-19 geannuleerd. Wordt mogelijk op een later te bepalen moment ingehaald. Tijdens deze les mag ieder lid één vriendje of vriendinnetje meenemen en zetten onze instructeurs een extra leuke les in elkaar.
27 28[GEANNULEERD] Vriendjes- en vriendinnetjesles[GEANNULEERD] Vriendjes- en vriendinnetjeslesTijd: 08:30 - 09:30
In verband met de uitbraak van COVID-19 geannuleerd. Wordt mogelijk op een later te bepalen moment ingehaald. Tijdens deze les mag ieder lid één vriendje of vriendinnetje meenemen en zetten onze instructeurs een extra leuke les in elkaar.
29 30          

Onze trainingen vinden plaats op vrijdag en zondag:

Vrijdag:
Vrijdag:
Zondag:
19:00 tot 20.00 (Junior Redder en Zwemmend Redder)
20.00 tot 21.00 (Lifesavingbaan)
09.00 tot 10.00 (Zwemmend Redder, Lifesaver en conditie)

 

 

Wil jij tijdens een van deze trainingen een proefles komen volgen? Meld je dan even aan via dit formulier! Afmelden voor trainingen kan via ons afmeldformulier.