Bewaking op Hemelrijk seizoen 2017

Zoals ieder jaar zijn wij ook actief op BillyBird Park Hemelrijk. Hier zorgen we ervoor dat iedereen met een gerust hart kan gaan zwemmen, en zijn wij aanwezig als EHBO’ers. Dit is voor alle leden een leuke, gezellige maar vooral ook leerzame plek om je kennis in de praktijk te brengen.

Omdat het tijdens warme dagen heel druk kan zijn, zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons komen helpen met bewaking. Iedereen met een diploma Zwemmend Redder 3 of hoger is welkom om te komen helpen. Wanneer je zelf geen shirt hebt, zou ik dat graag van te voren willen weten zodat ik deze kan regelen.

Wanneer je komt helpen zal je weer nieuwe dingen leren, zoals het mee patrouilleren over het strand of op het water. Ook zal je meer inzicht krijgen over waar je op moet letten en waar de gevaren liggen. Omdat we over alle dagen voldoende mensen nodig hebben hopen we dat er niet te veel met elkaar afgestemd wordt welke dagen je met een groepje komt helpen. Er zijn altijd gezellige leden aanwezig die je graag willen helpen om ervaring op te doen.

Dus is het mooi weer en heb je tijd; kom ons dan helpen! Mocht je vragen hebben dan kun je deze sturen naar hemelrijk@reddingsbrigadeuden.nl