Contact

Wij staan open voor vragen en opmerkingen. De snelste manier om met ons in contact te komen, is via deze pagina. Hier kunt u zich afmelden voor trainingen, tips of vragen doorgeven of in contact komen met een van onze vertrouwenspersonen. Heeft u snel antwoord nodig? Dan kunt u het beste een berichtje sturen via onze facebookpagina.

Lid worden

Wil jij lid worden van Reddings Brigade Uden? Dan ben je van harte welkom om drie gratis proeflessen te volgen. Daarna moet je kiezen of je lid wil worden of toch liever een andere sport wil gaan doen. Je opgeven om een proefles te volgen kan via deze pagina, daar vind je ook wat je moet doen als je besluit om lid te worden.

Afmelden voor trainingen

Onze instructeurs bereiden de trainingen altijd voor. Daarbij kijken ze ook naar het aantal zwemmers en of er aandachtspunten zijn bij de zwemmers. Om deze voorbereidingen zo nauwkeurig mogelijk te maken, horen we het graag als je een training niet aanwezig kan zijn. Dat kun je laten weten via ons afmeldformulier.

Algemeen contact

Voor algemene vragen over onze brigade, het werk van reddingsbrigades in Nederland, onze opleidingen en meer, kunt u mailen naar bestuur@reddingsbrigadeuden.nl, of dit contactformulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk op u reageren!

Vertrouwenscontactpersoon

Als Reddings Brigade Uden hebben wij twee vertrouwenscontactpersonen aangesteld, zij werken los van het bestuur en de commissies. Zit u ergens mee waarvan u denkt dat niemand u kan helpen? Twijfel dan niet en schrijf onze vertrouwenscontactpersonen aan! Zij zijn hier speciaal voor en zullen samen met jou naar de beste oplossing zoeken.