Festyland 2015

Ook dit jaar was Festyland weer op het terrein van Hemelrijk. En aangezien er weer aantal tenten en activiteiten dichtbij het water stonden, was het noodzaak dat wij (Reddingsbrigade Uden) ook aanwezig waren om toezicht te houden. Onder de goede leiding van Hans Kohl is ook dit jaar weer voortreffelijk verlopen. Hans en George hebben de voorbesprekingen ed. gedaan en toen onze mensen zich aangemeld hadden, hebben Hans en ik de planning gemaakt. Het waren stiekem aardig wat uren die ingevuld moesten worden. Maar het was zeer de moeite waard. Hans en ik hebben elke dag netjes voor de alle papieren ed gezorgd. En als de rest dan kwam, dan konden we meteen beginnen. Net als vorig jaar werd er weer tot op de laatste minuut dingen op het terrein gebouwd en aangepast. Maar daarna kon het feest losgaan. Vergeleken met vorig jaar hebben we dit jaar een nog rustiger jaar gehad wat betreft de EHBO dan. Wel waren er in totaal zo’n 7 personen die gek genoeg waren om het koude water te trotseren. Ik ben erg blij dat we wat meer leden in konden zetten. Dat gaf een bepaalde rust voor ons allemaal.

Even wat feitjes: ongeveer 278 bewakingsuren met 13 personen en ruim 28.000 bezoekers!! Ik kan nog wel veel meer dingen beschrijven maar dan word de nieuwsbrief veel te lang.

Ik wil iedereen hartelijk danken voor de hulp en gezelligheid. We hebben ons heel goed laten zien bij PAR-T event. (de organisatie) Zij hebben al aangegeven dat ze ons komend jaar weer graag terugzien!! Ook Hans en George hartelijk dank voor de getoonde inzet! Tot op heden is er nog geen datum voor 2016. Maar dat zal wel kenbaar gemaakt gaan worden op de site van hemelrijk en Festyland. Dus hou het in de gaten!