Grote Clubactie 2017

Wij, als Reddings Brigade Uden, doen zoals ieder jaar mee aan de Grote Clubactie om geld in te zamelen voor onze club. De Grote Clubactie is een actie waarbij sportverenigingen zich aan kunnen melden om loten te verkopen. Deze loten kosten € 3,00 per stuk, waarvan € 2,40 voor ons is. Onder de verkochte loten worden een aantal prijzen verloot (zie https://clubactie.nl/prijzen).

Met het deel dat wij krijgen kunnen we zorgen dat de kwaliteit van de opleidingen gewaarborgd blijft. Het gaat hierbij natuurlijk om de opleidingen binnen het Zwemmend redden, maar ook de EHBO-basisopleiding en -herhalingslessen worden hiervan betaald. Daarnaast leiden we ook binnen de relatief nieuwe Waterhulpverlening leden op. Naast opleidingen wordt dit geld gebruikt om onze materialen te kunnen onderhouden. Denk hierbij aan onze redvesten, droogpakken, reddingsmiddelen, EHBO-materialen, werkkleding, zwembad materiaal en natuurlijk moeten ook onze reddingsboten inzetbaar blijven. Deze materialen zijn essentieel voor onze inzetbaarheid!
De boekjes met loten worden vanaf zondag 17 september op het zwembad tijdens de trainingen uitgedeeld, de verkoop mag direct starten! We hopen dat iedereen zich in wil zetten zodat wij ook in de toekomst zo breed inzetbaar kunnen blijven als we nu zijn. Zelf een lot kopen kan natuurlijk ook, daarvoor zullen altijd boekjes op het zwembad zijn. Daarnaast is er een mogelijkheid om loten online te kopen. Dat kan via http://www.clubactie.nl/actie/ReddingsBrigadeUden. Deze pagina mag natuurlijk gedeeld worden zodat je ook online kunt verkopen!

We verwachten dat je een boekje inlevert, ook als het niet vol is, want ieder lot telt. We zouden het waarderen als iedereen ongeveer 5 loten verkoopt (of zelf koopt). Daarmee help je ons in het bestaan en maak je zelf kans op leuke prijzen!