Internationale ontmoeting Eindhoven 2018

27 en 28 januari hebben wij deelgenomen aan de internationale ontmoeting in het Pieter van de Hoogenband stadion in Eindhoven.

Zaterdag was de eerste dag, op deze dag is altijd de SERC. De wedstrijd bestaat uit twee rondes en als je de finale haalt, ook nog een finale ronde. We hebben een lange tijd in de afzondering gezeten, hierna werden we geroepen om te gaan omkleden. De eerste twee rondes waren vooral gericht op het zo snel mogelijk uit het water halen van alle slachtoffers en ze op een goede manier aan en op de kant brengen.

Toen we de twee rondes gehad hadden, moesten we wachten op de uitslag. We kregen te horen dat we door waren naar de finale. In de finale ronde krijg je langer de tijd, het is hierbij ook de bedoeling dat de slachtoffers meer nazorg krijgen en dus moet er ook EHBO gedaan worden. Na lang wachten op de uitslag werd de top 3 in willekeurige volgorde naar beneden geroepen. Drie goede rondes resulteerde uiteindelijk in een mooie 2e plaats voor team Uden.

Zondag waren de ILSE onderdelen. Dit zijn verschillende estafettes in team verband. Deze estafettes verschillen van pop vervoeren tot het binnen halen van een zwemmer met een tuigje. We hebben hier met vijf mensen aan mee gedaan. We hebben alle estafettes zonder strafpunten af kunnen leggen en eindigde op een 14e plaats.