Internationale ontmoeting Eindhoven 2019

Op 26 januari hebben wij met 1 team deelgenomen aan de Internationale Ontmoeting in Eindhoven. Dit is een SERC-wedstrijd waaraan teams uit Nederland, Duitsland en Engeland deelnemen. De wedstrijd bestond uit 2 voorrondes en een finale. Tijdens de eerste voorronde waren er 3 mensen, waarvan 2 dove personen, aan het  wemmen in de Dommel. Er is een kanovaarder tegen hen aangevaren. Daardoor is er 1 bewusteloos slachtoffer. Een 5e slachtoffer staat in paniek op de kant.

In de 2e voorronde zijn mensen onverantwoord wild op een vlot aan het spelen. Mensen hangen aan de ene kant en aan de andere kant krijgt iemand het vlot op zijn hoofd. Hierdoor ontstaat 1 bewusteloos slachtoffer, 1 iemand breekt zijn arm, iemand anders heeft een bloedneus, het 4e slachtoffer kan niet zwemmen, het 5e slachtoffer is in paniek en het 6e slachtoffer is haar broertje kwijtgeraakt. Beide voorrondes hebben we goed gedaan, waardoor we als tweede waren gekwalificeerd voor de finale.

In de finale was er een groot dancefeest gaande op de Dommel. Het was slecht weer en de bliksem is ingeslagen. Hierdoor raakt 1 slachtoffer bewusteloos, 4 slachtoffers liggen in het water en 3 slachtoffers bevinden zich op een vlonder. De finale ging iets minder goed, we hebben een 8e plaats behaald. Het was een super interessante, leerzame en leuke wedstrijd om aan mee te doen!