Kampweekend 25-jarig bestaan

Afgelopen maand was het kamp georganiseerd om het jaar af te sluiten van ons 25 jarig bestaan van de club. Hoe het kamp was gegaan kun je hieronder lezen van de kampleden:

We gingen vanaf de markt in Uden met een speurtocht naar het logeeradres. Daar gingen we allerlei spelletjes doen. En ’s avonds was er heel groot kampvuur met marshmallows en drinken! Ook was het super gezellig op de zolder waar we sliepen. Het was een onvergetelijk weekendje en ik hoop dit nog vaak mee te maken!

Zaterdag 04-10 en zondag 05-10 hadden we een kamp voor het 25 jarig jubileum. We waren met ongeveer 40 personen en werden verdeeld in 4 groepjes. In deze groepjes hadden we een fotospeurtocht naar de locatie. Toen iedereen was aangekomen hadden we allerlei verschillende spelletjes gedaan.

Ook hebben we zaterdag hout gesprokkeld voor het kampvuur. Na het avondeten hadden we een 2 spooktocht in het bos. Ondertussen dat wij de spooktocht aan het lopen waren, was er een kampvuur gemaakt. Na een tijdje bij het kampvuur gezeten te hebben moesten we gaan slapen.

Op zondagochtend werden we in twee groepen opgesplitst. In die groepen gingen we het bos in. Daar hebben we levend stratego gespeeld. Het kamp was heel geslaagd en super gezellig! Organisatie bedankt!

Meer foto’s