Lid worden

Proefles volgen

Wil jij lid worden van Reddings Brigade Uden? Je bent van harte welkom om drie gratis proeflessen te volgen. Je daarvoor opgeven kan via onderstaand formulier:

Lid worden

Heb je al drie proeflessen gevolgd? Dan moet je kiezen of je lid wil worden of toch een andere sport wil gaan doen. Als je lid wordt bij Reddings Brigade Uden, wordt je automatisch lid van onze zustervereniging ZIOG. Op de site van ZIOG kan aangegeven staan dat er een wachtlijst is voor bepaalde diploma’s, maar dat is voor geen van de reddingsbrigade diploma’s het geval. Je kan dus altijd direct bij ons beginnen!

Als je lid wil worden van Reddings Brigade Uden, word je automatisch lid van ZIOG; als zustervereniging innen zij onze contributie. Het aanmeldformulier is daarom ook doorgelinkt naar de website van ZIOG. Naast de gegevens die ZIOG vraagt, ontvangen wij graag een gezondheidsverklaring en heb je de mogelijkheid om aan te geven dat je liever niet op promotionele beelden verschijnt. We verzoeken je vriendelijk om de gezondheidsverklaring altijd in te vullen en de mogelijkheid om bezwaar te maken tegen het gebruik van beeldmateriaal ter promotie alleen als dat van toepassing is in te vullen. Beide formulieren mogen verzonden worden naar opleidingen@reddingsbrigadeuden.nl.

Aanmeldformulier

Gezondheidsverklaring

Mogelijkheid tot het ontzeggen van het gebruik van beeldmateriaal ter promotie