Nieuw contract tussen gemeente en Drie Essen

Eind van dit jaar loopt het contract tussen de gemeente en de Drie Essen af. Dit lijkt op zichzelf niet zo’n interessant feit. Echter doordat er een nieuw contract tussen de gemeente en de Drie Essen gesloten wordt, gaat er wel het een en ander veranderen.

Allereerst gaat er vanaf het nieuw contract de subsidie af van het Zwem-ABC. Dit zou ons als Reddingsbrigade niet echt raken, omdat we geen Zwem-ABC geven, maar al onze leden betalen contributie aan ZIOG, die wel Zwem-ABC op het programma heeft staan. Wat voor effect dit voor onze leden heeft is momenteel nog niet duidelijk, maar het bestuur is druk bezig om het voor ons allen zo goed mogelijk te regelen. Hoogst waarschijnlijk zal hiervoor nog een buitengewoon ALV georganiseerd worden voor onze leden en vanuit ZIOG. Informatie hierover zal zo snel mogelijk volgen.

Daarnaast bestaat de kans dat er wat wordt geschoven in het zwemrooster. Ook hier probeert het bestuur het beste voor onze club en leden te regelen. Zodra hier meer over bekend is zal dit zo spoedig mogelijk naar de leden gecommuniceerd worden.