Rommelmarkt 2016

Op zondag 18 september hebben we weer een grandioze rommelmarkt gehad. Wij (ReddingsBrigade Uden) verzorgen de vergunning voor deze rommelmarkt en we laten de rest van het regelwerk over aan PTP ofwel PrimeTime Promotions. Zij doen elke keer weer hun uiterste best om ervoor te zorgen dat er kramen komen te staan. Maar ook de toiletten en snackwagens worden door hun geregeld. Een klein gedeelte van 4 de entreegelden is voor onze clubkas. Maar wijzelf doen ook veel om de kas te kunnen spekken. We proberen elke keer weer zoveel mogelijk koffie/thee/cupasoup en frisdrank te verkopen. En dankzij Hermien (die elke keer weer een stuk of 12 cake bakt) kunnen we volop cake verkopen!

Even een korte opsomming: Deze keer stonden er 210 kramen op de markt. (in september hebben we vaak maar 190 kramen) We hebben 2870 bezoekers mogen verwelkomen. We hebben alle 12 cake verkocht En bijna 400 kopjes koffie/thee/soep/fris!!

Bij deze wil ik alle vrijwilligers van de rommelmarkt hartelijk danken voor alle hele goeie hulp!! Komend jaar hebben we weer 2 rommelmarkten: 1 op Hemelvaartsdag en 1 op de derde zondag van september. Reserveer deze dagen in je agenda en kom ons helpen de kas te vullen!!