Serious Rescue 2015

Zoals jullie misschien wel weten, doet Reddingsbrigade Uden ook dit jaar weer mee aan de actie Serious Rescue (zie www.seriousrescue.nl). Deze actie steunt de landelijke actie van 3FM, Serious Request. Dit jaar gaat de opbrengst van deze actie naar: Scholing en ontwikkeling van jongeren in conflictgebieden.

Voor Serious Rescue varen wij dit jaar in drie dagen (19, 20 en 21 dec) van Venlo naar Heerlen. Dit doen we ook dit jaar weer met 2 boten en een aantal mensen vanuit de brigade. Met deze actie doen ook veel andere brigades mee, zodat we 4 uiteindelijk een mooi bedrag kunnen overhandigen bij het Glazen Huis.

Hierbij kan IEDEREEN helpen.

Via deze weg willen wij dan ook IEDEREEN vragen om met leuke acties te starten om zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te sprokkelen. Als je een leuke actie hebt of je hebt al wat bij elkaar gehaald, mail dan even naar evenementen@reddingsbrigadeuden.nl.

Vind je het leuk om te komen kijken of om ons aan te komen moedigen, dan kun je voor de route ook op de website van Serieus Rescue kijken, www.seriousrescue.nl. Voor vragen of meer informatie dan kunnen jullie altijd bij Luuk en Nicky terecht!

Namens Reddingsbrigade Uden,
Luuk van der Loop en Nicky Smits

Verkoopacties SR. Eric v/d Berg: Gerookte forel
Eric heeft aangeboden gerookte forel te verkopen. Het gaat hierbij om ongeveer 300 gram voor € 4,00. Als je interesse hebt, kun je contact opnemen met Eric via ericvdberg2511@msn.com. Hij wil het graag voor 16 december te horen krijgen, anders is het helaas te laat om iets te kunnen regelen.

Michael Vervoort: Kerstkransen en diverse kerstspullen
Michael Vervoort heeft samen met zijn moeder diverse kerstkransen en kerstspullen die te koop zijn. bij interesse kun je contact opnemen met: dionpsv@kpnmail.nl. Voor meer mogelijkheden even contact opnemen.

Paul van Vugt: Koekjes verkopen
Paul heeft aangeboden koekjes te bakken en verkopen. Het is ook mogelijk dat jullie de koekjes verkopen, Paul bakt ze dan voor jullie. Als je interesse hebt, kun je mailen naar paulvanvugt@kpnmail.com. De koekjes worden verkocht in zakjes van 5 stuks, 1 zakje kost €3,-.

Esmee Rijkers, Laura Smits en Jessie Beirnaert: cupcakes verkopen
Esmee, Laura en Jessie hebben aangegeven cupcakes te willen verkopen, één cupcake kost €1,- en 4 stuks voor €3,-. Voor de verdere mogelijkheden even contact opnemen met Esmee, esmeerijkers@home.nl