Serious Rescue 2016

Zoals jullie misschien wel weten, doet Reddings Brigade Uden ook dit jaar weer mee aan de actie Serious Rescue (zie www.seriousrescue.nl). Deze actie steunt de landelijke actie van 3FM, Serious Request. Dit jaar gaat de opbrengst van deze actie naar: Slachtoffers van de stille killer: longontsteking.

Voor Serious Rescue varen wij dit jaar in drie dagen (17, 18 en 19 dec) van Gouda naar Breda. Dit doen we ook dit jaar weer met 1 of 2 boten en een aantal mensen vanuit de brigade. Met deze actie doen ook veel andere brigades mee, zodat we uiteindelijk een mooi bedrag kunnen overhandigen bij het Glazen Huis.

Hierbij kan IEDEREEN helpen. Via deze weg willen wij dan ook IEDEREEN vragen om met leuke acties te starten om zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te sprokkelen. Als je een leuke actie hebt of je hebt al wat bij elkaar gehaald, mail dan even naar evenementen@reddingsbrigadeuden.nl.

Vind je het leuk om te komen kijken of om ons aan te komen moedigen, dan kun je voor de route ook op de facebookpagina van Serious Rescue kijken. Voor vragen of meer informatie dan kunnen jullie altijd bij Nicky of Inge terecht!

Namens Reddings Brigade Uden,
Nicky Smits en Inge van Heeswijk