Sponsoren Serious Rescue 2018

Dit weekend is het zover: Serious Rescue 2018 gaat plaatsvinden! Ook dit jaar hebben onze leden ontzettend hard hun best gedaan om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen of om naturasponsoringen te verzamelen. Tot nu toe is er bijna € 1800,- opgehaald, een ontzettend mooi bedrag! Daarnaast zijn er verschillende naturasponsoren betrokken, die we graag willen bedanken:

Autoverhuur Zuid
Autoverhuur Zuid heeft ons dit jaar gesteund met 2 bussen, zonder hen zou het vervoer veel moeilijker te realiseren zijn!

Shell de Schimmel, Uden
Shell de Schimmel steunt ons ieder jaar met brandstof, ook dit jaar! Dit scheelt natuurlijk ontzettend veel in de onkosten.

 

Ocean Sole Nederland
Ocean Sole Nederland heeft ons gesponsord met € 100, een heel mooi bedrag!

 

Bakkerij van Leur
Zoals ze al enkele jaren doen, sponsort Bakkerij van Leur ons met veel broodjes en een aantal broden, waardoor wij voorzien zijn van ontbijt en lunch!

 

 

 

 

 

Slagerij Pennings
Met Slagerij Pennings samen is het ontbijt en de lunch compleet, zij verzorgen het beleg bij de broodjes van Bakkerij van Leur!

 

 

 

 

Bijzonder Genieten
Lunchroom Bijzonder Genieten verzorgt ons van frisdrank, genoeg voor het hele weekend!

 

 

 

 

 

 

 

Lantech – Stretch Wrappers, Case Equipment, Tray & Lid Handling
Lantech, een van onze vaste sponsoren, heeft ons voorzien van voldoende water om het hele team tijdens Serious Rescue te drinken te geven.