Teambuilding sinterklaas 2019

Zondag 24 december was onze jaarlijkse sinterklaastraining. Voorgaande jaren was deze vooral gericht op onze jongste leden met leuke spellen, dit jaar was de insteek anders en hebben we het gericht op ieder lid door teambuildingsspellen te doen.

Tijdens de training van 8.30 tot 9.30 waren er zo’n 30 leden aanwezig, waarmee verschillende spellen gedaan zijn. Er is gestart met een estafette waarbij tegelijkertijd een puzzel gemaakt moest worden. Aan de ene kant lag een lege kaart met daar een grid op, van links naar rechts stonden letters en van boven naar beneden cijfers. Daar kon je ook een puzzelstukje pakken, wat je moest onthouden om aan de andere kant te kijken op welke grid het thuishoorde. Daarna werden verschillende banen gezwommen, daarbij moest met het hele team een ring boven water gehouden worden en later een flexibeam onder water. Iedereen moest het voorwerp vasthouden. Er werd afgesloten met een aantal ongevallen naspelen, waarbij de teams deze zo goed mogelijk op moesten lossen.

De nieuwe insteek is goed bevallen, er waren meer leden dan voorgaande jaren en de spellen waren op ieder niveau uitdagend. Bedankt voor iedereen die heeft geholpen, en het enthousiasme van de deelnemers!