Vacature 2019

Als vrijwilligersorganisatie zijn wij afhankelijke van vele handen. Onze vrijwilligers zijn actief op vele fronten binnen de brigade; denk aan bestuurlijk, lesgeven, evenementen organisatie, wedstrijden en het organiseren van oefeningen. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar leden en (niet-leden) die zich actief willen inzetten in een van onze commissies. Zo dragen we samen zorg voor een goede organisatie, kwalitatief goede lessen, leuke activiteiten en voorbereiding op onze toekomst.

We zijn al enkele jaren op zoek naar een voorzitter, het belang van deze taak moge voor zich spreken. Denk jij dat je deze taak op je kan nemen, of weet je iemand die dat wil doen? Laat dan van je horen! Je bent natuurlijk ook welkom om vrijblijvend meer informatie over een rol als voorzitter te vragen.

Een andere taak binnen de vereniging opnemen is natuurlijk ook mogelijk. Daarmee zou je ons ook aan een voorzitter kunnen helpen, met meer vrijwilligers kunnen wij mensen van positie wisselen. Wanneer je interesse hebt of meer wilt weten over de mogelijkheden, kun je contact opnemen via onderstaand e-mail adres, via de website of een van de commissies benaderen.

bestuur@reddingsbrigadeuden.nl