Volkel in de Wolken 2016

Op 29 mei was er weer het jaarlijkse evenement Volkel in de wolken. Ook wij als Reddingsbrigade Uden waren weer van de partij om bezoekers informatie te geven over onze activiteiten en als EHBO-post te dienen.

Op het stukje grond waar wij stonden, hadden wij onze drie boten geplaatst, alle brancards en een kraampje met enkele informatiefolders en oude diploma’s. Ook stond er een partytent, welke diende als EHBO-post. Hoewel de normale vliegshow niet doorging en er voor die dag regen voorspeld werd, waren er toch veel bezoekers aanwezig op het evenement. Ook waren er veel bezoekers die veel interesse hadden in de reddingsbrigade. Vooral de kinderen wouden maar al te graag de boten van dichtbij zien en ook graag in de boten gaan zitten en spelen. Deze werden met veel enthousiasme geholpen door de aanwezige leden. Ook wouden enkele kinderen erg graag de brancards uitproberen wat allemaal voor erg leuke foto’s zorgde. Daarnaast had ook de aanwezige media had aandacht voor onze boten, wat zorgde voor een kort stukje op de aftermovie.

Tussen al deze bezoekers zaten ook mensen die interesse hadden om lid te worden, wat de dag nog leuker maakte. De gehele dag was, op enkele ongevalletjes na toch een zeer geslaagde dag, met hopelijk voor het nieuwe seizoen enkele nieuwe leden. De aanwezige leden kunnen met trots terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Meer foto’s