Vrijwilligersmiddag en -avond 2017

Reddings Brigade Uden draait volledig op vrijwilligers, zonder hen zouden wij niet kunnen bestaan. Om die reden bedanken wij ieder jaar onze vrijwilligers met een gezellige feestavond.

Dit jaar was er een extra activiteit voor de mensen die naast het werk op evenementen, Hemelrijk en aan de badrand ook achter de scherm werk verrichten. Zij zorgen ervoor dat alles wat aan de buitenkant te zien is, het goede beeld uitstraalt. Een belangrijke en verantwoordelijke taak dus, die niet vergeten mag worden! Dit jaar hebben wij hen bedankt door ’s middags te gaan boerensurvivalen boven een koeienstal in Boerdonk. Dit was niet alleen ontzettend gezellig, maar ook goed voor de onderlinge samenwerking!

’s Avonds waren alle vrijwilligers met partners welkom om onder het genot van een hapje, drankje en spelletje terug te kijken op een ontzettend succesvol jaar. Met z’n allen hebben zij in 2016 bijna 1000 uren op evenementen en ruim 2600 gemaakt. Na een overheerlijk lopend buffet, werden gezamenlijk spelletjes gedaan. Onderverdeeld in teams, lieten onze vrijwilligers zien hoe lenig, snel, handig en slim ze waren.

Een geslaagde dag die het afgelopen jaar mooi weerspiegelt, wij hopen op nog een jaar zoals het afgelopen jaar!

Meer foto’s